ENGLESKI MEDIJI TVRDE

Rooney na meti kineskih klubova

Wayne Rooney
Reuters/Pixsell
12.02.2016.
u 13:22

Engleski mediji u petak pišu kako se na meti kineskih nogometnih klubova našao Wayne Rooney te da bi 30-godišnji napadač, u slučaju da pristane na transfer u Šangaj SIPG, mogao postati najplaćeniji nogometaš svijeta.

Daily Mail navodi da Šangaj Rooneyju nudi tjednu plaću od pola milijuna funti, što je skoro duplo više od njegove trenutne plaće u Manchester Unitedu.

Šveđanin Sven-Goran Eriksson, trener Šangaja, izjavio je za švedski Expressen kako bi Kina mogla biti dobar izbor za Rooneyja s obzirom na krizu Manchester Uniteda i ne baš sjajne partije koje engleski napadač pruža u ovoj sezoni.

"Tko ne bi želio Waynea Rooneya u ekipi? Ali prilično sam siguran da on ne želi napustiti Manchester United. Barem ne u ovom trenutku. No, samo je pitanje vremena kada će imena poput Ronalda ili Messija, odnosno nogometaši tog kalibra zaigrati u Kini", prokomentirao je Eriksson događanja u kineskom nogometu, koji zbog velikog novca koji se ulaže postaje sve privlačnija destinacija za svjetske nogometaše.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije