najbolji strijelac Manchester Uniteda

Rooney ispisao povijest: Toliko legendi, a ja sam najbolji!

Wayne Rooney
Getty
21.01.2017.
u 20:15

Manchester United ima novog najboljeg strijelca u povijesti. Wayne Rooney današnjim golom protiv Stokea (1:1), u 22. kolu Premier lige, postigao je 250. gol za crvene vragove i tako preskočio Sir Bobbya Charltona, piše Goal.

"Jako sam ponosan i velika je ovo čast. Teško je biti presretan zbog konačnog rezultata, ali u širem kontekstu je ogromna čast. Toliko legendi je nosilo crveni dres, a ja sam najbolji strijelac svih vremena. Fantastično! Kada sam došao u Manchester nisam mogao ni sanjati o ovome."

Osvrnuo se i na samu utakmicu: 
"Gubitak bodova mogao bi biti ključan na kraju sezone. Bili smo blizu da ne osvojimo nijedan bod, ali uspjeli smo se spasiti. Svaki bod je važan i trebamo ih nastavljati osvajati."

Jose Mourinho također je pohvalio svog napadača: 
"Rekord je rekord. Biti najbolji strijelac u povijesti najvećeg engleskog i jednog od najvećih svjetskih klubova je za svaku pohvalu. Prestigao je legendu engleskog nogometa, a sada je i sam postao legenda Manchester Uniteda."

"Bila je ovo velika utakmica dvije momčadi koje žele pobijediti. Oni su nakon 25 minuta odlučili braniti rezultat i sjajno su to radili. Pokazali su  pravi momčadski duh, a mi smo promašili nevjerojatne prilike. Pogodili smo vratnicu, njihov vratar je sve branio i to nam je donijelo novi remi. Igramo napadački i definitivno imamo previše neriješenih rezultata za takav nogomet. Suparnički golmani su uvijek sjajni protiv nas", zaključio je Mourinho. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije