MAMA IPAK ZNA NAJBOLJE:

Ronaldova majka otkrila gdje njezin sin namjerava završiti karijeru

ronaldo
29.04.2016.
u 19:04

Nagađanja hoće li Cristiano Ronaldo na ljeto napustiti Real Madrid, je li u pregovorima s PSG-om i razmišlja li možda o povratku u Manchester United, prekinula je njegova majka.

Dolores Aveiro je u petak razgovarala s novinarima tijekom predstavljanja vlastite biografije koja je ugledala svjetlo dana. Da, dobro ste pročitali, Ronaldo je toliko slavan da je objavljena čak i biografija njegove majke. Uglavnom, na pitanje o sinovoj budućnosti, Dolores je bila vrlo jasna.

‘Cristiano uvijek želi više’

“Cristiano je sretan ovdje. Volio bi završiti karijeru u Real Madridu”, istaknula je Aveiro.

Ronaldo je trenutno izvan pogona zbog ozljede bedrenog mišića. Nije igrao u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, a pitanje je i hoće li biti spreman za uzvrat. Potaknulo je to raspravu o tome bi li trostruki osvajač Zlatne lopte tijekom sezone trebao dobiti koju utakmicu poštede ili ponekad izaći ranije iz igre.

“Cristiano je osoba koja uvijek želi više. On je poput svoje majke. Snažan je karakter, vrlo je ponosan i uvijek zahtijeva više. To je njegova najveća mana”, rekla je 63-godišnja Aveiro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije