Isprika putem WhatsAppa

Ronaldo se ispričao Modriću i Kovačiću

Cristiano Ronaldo
01.03.2016.
u 09:14

Nakon poraza od Atletica, kojim se Real oprostio od borbe za naslov prvaka, Ronaldo je rekao da bi možda bili prvi kad bi svi njegovi suigrači igrali poput njega

Trebalo mu je malo vremena, ali Cristiano Ronaldo ipak je shvatio da ne može tek tako udarati po suigračima kad je isfrustriran.

Nakon poraza od Atletica, kojim se Real oprostio od borbe za naslov prvaka, Ronaldo je rekao da bi možda bili prvi kad bi svi njegovi suigrači igrali poput njega, a usput doveo u pitanje kvalitetu nekih rotacijskih igrača poput Matea Kovačića. Među rijetkima koji su zadovoljili njegove kriterije nije spomenuo ni Luku Modrića.

Dan poslije objašnjavao je kako nije baš tako mislio, a zatim se, piše El Mundo, putem mobilne aplikacije WhatsApp ispričao onima za koje je smatrao da ih je uvrijedio. Španjolci ne navode imena, ali za pretpostaviti je da je hrvatski dvojac dobio poruku, piše 24sata.hr.

Jučer ujutro igrači Reala okupili su se na treningu prvi put nakon gradskog derbija, a Ronaldo se tada ispričao još jedanput, svjestan da je pokazao aroganciju i nedostatak poštovanja prema suigračima kako bi sebe uzdignuo iznad njih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?