zidane:

Ronaldo će zaboraviti na bol i ako je bude osjećao! Poraz neće biti neuspjeh...

Zidane
27.05.2016.
u 21:45

Cristiano Ronaldo je nekoliko dana prije finalne utakmice Lige prvaka napustio trening Reala i time zabrinuo sve navijače kraljevskog kluba. Međutim, Zinedine Zidane je potvrdio da mjesta za brigu nema i da je Portugalac spreman za utakmicu.

"Ronaldo je imao manjih problema, ali rekao bih da je sada 100% spreman," rekao je Zinedine zidane na konferenciji za medije i nastavio:

"Najvažnije je da će zaigrati u finalu. Ako igraš u finalu, zaboraviš na bolove i ako ih osjećaš."

"Imao je manjih bolova, ali nije to ništa strašno. Bit će potpuno spreman na utakmici."

Zinedine Zidane se potom okrenuo utakmici.

" Svi smo radili jako puno, ja prvi, a onda i moji igrači. Isto mogu reći i za Atletico, u finalu su dvije momčadi koje su to najviše zaslužile. Sretan sam zbog posla kojeg smo obavili jer smo puno ispaštali. Ali bez problema nema nogometa."

"Mislim da neće biti neuspjeh ako izgubimo, jer nam nitko ne može oduzeti ono što smo do sada napravili. Neuspjeh može biti u našem stavu. Ako ne odigramo kako možemo, onda je to neuspjeh, ali mislim da smo spremni. Utakmica će biti teška."

"Najvažnije nam je da se dobro branimo, pogotovo kada imamo loptu, a onda moramo napasti svim svojim oružjem. Onda je važno trčati, trčati i trčati."

"Sad sam malo pod stresom jer moram odgovarati na pitanja, puno je ljudi oko mene i jako je vruće. Ali kad utakmica krene bit će još napetije. Ali to je dio posla, sviđa mi se to. Trener ne može napraviti ništa po tom pitanju. Ancelotti mi je uoči finala u Lisabonu rekao: 'Nadam se da ćeš ovo doživjeti jednoga dana kao trener', a evo me sada ovdje i toga se prisjećam."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije