Vratio se

Ronaldinho još nije za penziju, zasjenio i Neymara

\'Brazil\'s Ronaldinho looks on during the international friendly soccer match against Ghana at Craven Cottage in London, England September 5, 2011. ACTION IMAGES/Paul Childs VIA REUTERS (UNITED KINGD
Reuters
07.09.2011.
u 04:28

– Imam veliki motiv i dalje igrati za reprezentaciju. Bilo bi lijepo oprostiti se na Svjetskom prvenstvu 2014. u Brazilu – kaže Ronaldinho

Nakon gotovo godinu dana, u brazilsku nogometnu reprezentaciju vratio se Ronaldinho, a u pobjedi selecaa protiv Gane (1:0) zasjenio je svoje suigrače. Svojim čarolijama podsjetio je na najbolje dane iz Barcelone i Milana, pa je zasjenio inače prvu zvijezdu Brazila, mladog Neymara.

– Jako sam zadovoljan igrom Ronaldinha. Dokazao je da još nije rekao završnu riječ za reprezentaciju. I dalje ću ga pozivati. I te kako će nam koristiti – najavio je brazilski izbornik Mano Menezes.

Ronaldinho je pak izjavio:

– Imam veliki motiv i dalje igrati za reprezentaciju. Bilo bi lijepo oprostiti se na Svjetskom prvenstvu 2014. godine U Brazilu.

Ronaldinho je s desetkom na leđima odigrao svih 90 minuta utakmice protiv Gane, imao nekoliko sjajnih driblinga i dodavanja te dva opasna udarca u okvir vrata Ganaca.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije