teška oduka

Roger Federer završio sezonu, obećao se vratiti u 2017. godini

Roger Federer
26.07.2016.
u 20:58

Razočaran sam što moram objaviti da neću moći predstavljati Švicarsku na Olimpijskim igrama u Riju, te da ću propustiti ostatak sezone. Nakon što sam se savjetovao s liječnicima i mojim timom, morao sam donijeti jako tešku odluku o završetku sezone, rekao je Federer

Vjerojatno najbolji tenisač svih vremena Roger Federer je objavio da je sezona za njega završena. Švicarac je putem Facebooka objavio kako neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Riju, ali i da će pauzirati ostatak ove godine.

"Razočaran sam što moram objaviti da neću moći predstavljati Švicarsku na Olimpijskim igrama u Riju, te da ću propustiti ostatak sezone. Nakon što sam se savjetovao s liječnicima i mojim timom, morao sam donijeti jako tešku odluku o završetku sezone jer mi je potrebno duže vrijeme rehabilitacije nakon operacije koljena.

Ukoliko želim nastaviti igrati bez ozljeda idućih nekoliko godina, kao što i namjeravam, moram dati dovoljno vremena koljenu i tijelu kako bi se u potpunosti oporavilo", napisao je Federer, obećavši kako će se vratiti u 2017. godini.

"Ljubav koju imam prema tenisu, natjecanju, turnirima i, naravno, navijačima ostaje netaknuta. Motiviran sam kao i uvijek te planiram usmjeriti energiju na to da se vratim jači, zdraviji i sposoban igrati napadački tenis u 2017. godini", poručio je Federer, prenosi Klix.ba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije