Madonna bijesna:

Rocca snimili kako puši sumnjivi smotuljak

Madonna
13.02.2016.
u 18:30

Madonna (57) je odlučnija no ikad da pobijedi u borbi za skrbništvo nad 15-godišnjim sinom Roccom , koju vodi s bivšim suprugom Guyem Ritchiejem (47).

Britanski The Sun objavio je video i fotografije na kojima se vidi kako Rocco puši sumnjivi smotuljak. S obzirom da se druži sa starijim društvom 'skejtera', za koje je poznato da koriste lake droge, svi su odmah pretpostavili kako Rocco na spomenutoj snimci puši marihuanu.

Kraljica popa bijesna je zbog toga u kakvo joj je društvo sin upao i za sve krivi njegovog oca. Ona tvrdi da Guy ne kontrolira dovoljno njihovog sina te se boji da bi ovakvo ponašanje moglo završiti s vrlo ozbiljnim posljedicama.

Izvori bliski pjevačici tvrde kako je ona, kada je vidjela video snimku, bila šokirana i 'slomljena' te očajnički želi nagovoriti Rocca da dođe živjeti s njom u New York, gdje ga može bolje kontrolirati.

Guy je pak bijesan što ga Madonna prikazuje kao lošeg roditelja te ju je optužio da je paranoična.

Sljedeće ročište u njihovoj borbi za skrbništvo je sljedeći mjesec.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije