super trik

Riješite se kamenca na tuš kabini bez puno muke

safghh
16.01.2017.
u 17:19

Stakla tuš kabine izgledaju sjajno - dok su čista. Pogotovo na glatkom staklu na kojemu se vidi svaka kap. No čim tragovi kamenca počnu ostavljati svoje mrlje, pogled na njih postaje nam mrzak, prenosi 24sata.hr

Rješenja su jednostavna, a bit će lakše ako ih budete redovito čistili. U bočicu s raspršivačem pomiješajte vodu i bijeli ocat u jednakom omjeru. Važno je da to bude bijeli ocat jer on djelotvorno rastvara kamenac. Pošpricajte po staklima. Ako su tragovi kamenca tvrdokorni možda ćete trebati upotrijebiti i grubu stranu spužvice ili žice koja ne oštećuje predmete. S grubom stranom spužvice izribajte kamenac, pošpricajte, prebrišite, isperite s vodom i posušite sa suhom krpom. 

Ako jako dugo niste čistili svoju tuš kabinu, možda ćete morati ponoviti ovaj postupak nekoliko puta. Ako i dalje ne budete zadovoljni posegnite za tekućinom za pranje auto-stakala, ona je koncentriranija i jača. 

Nakon svakog tuširanja ručnikom obrišite staklene stijenke kako bi ovaj postupak ponavljali što rjeđe.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?