došao u tajnosti

Ricky Martin u Zagrebu odmara kod prijatelja

Ricky Martin
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
29.07.2016.
u 07:23

Ricky je u Zagreb došao u najstrožoj tajnosti. Doveo ga je producent i kreativni direktor Cro-a-Portera Viktor Drago (42), koji mu je pokazivao znamenitosti grada

Ricky Martin (44) u srijedu navečer trebao se pojaviti u mondenom japanskom restoranu u centru Zagreba. Uzvanice, koje su čule da dolazi njihova omiljena zvijezda, satima su se sređivale kako bi se fotografirale s njim, no uzalud. Latinoamerički pjevač ipak se nije pojavio. U restoranu nisu htjeli reći detalje o dolasku zvijezde jer su, kako su rekli, 'potpisali ugovor o tajnosti', piše 24sata.hr.

Ricky je u Zagreb došao u najstrožoj tajnosti. Doveo ga je producent i kreativni direktor Cro-a-Portera Viktor Drago (42), koji mu je pokazivao znamenitosti grada. U razgledavanju ih nije omela kiša pa su tako prošetali centrom grada, a Ricky je stalno fotografirao znamenitosti mobitelom.

Rickyja i Dragu upoznao je pjevačev dečko, Sirijac Jwan Josef (32). Drago i Jwan znaju se već nekoliko godina. Upoznali su se na odmoru na Mikonosu kad je umjetnik Jwan imao drugog dečka, nakon čega su se on i Drago nastavili družiti. Martin i Jwan vezu su objavili prije tri mjeseca, kad su se zajedno došli na humanitarnu večeru u Brazilu. Ricky, koji je nekad bio slamatelj ženskih srca, rekao je da je “vrlo sretan homoseksualac” 2010. godine.

- Nastaviti živjeti ovako kako sam živio do danas, skrivajući da sam gay, indirektno bi ugasilo žar s kojim su moja djeca rođena - rekao je Martin. Surogat majka rodila mu je blizance Valentina i Mattea (8). Rickyjeva najpoznatija pjesma je 'Livin’ La Vida Loca' iz 1999. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije