pripreme za Paraolimpijske igre

Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci od petka na pripremama u Međugorju

odbojka
24.08.2016.
u 18:57

Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci u petak u Međugorju počinje završnu fazu priprema za nastup na Paraolimpijskim igrama, koje će od 7. do 18. rujna biti održane u Rio de Janeiru. 

Izabranicima izbornika Mirze Hrustemovića to će biti treće sedmodnevne pripreme u ovom hercegovačkom mjestu.

Kapeten bh. najtrofejnije ekipe Sabahudin Delalić ističe da reprezentaciju u Rio de Janeiru očekuje težak zadatak u obrani zlata s prošlih igara u Londonu, ali da će on i njegovi suigrači i ovog puta pružiti svoj maksimum u ostvarivanju cilja, a koji je nastup u finalu.

- Ovog puta bit će izuzetno teško obraniti zlato. Već u prvom kvalifikacijskom dijelu očekuju nas reprezentacija Irana, Rusije i Kina, ali mi ćemo svakako i ovaj put dati sve od sebe. Izuzetno se dobro spremamo, maksimalno smo ozbiljno shvatili pripreme. Znamo da je svaka druga medalja osim zlatne, kada smo mi u pitanju, kod nas neuspjeh - kazao je Delalić za Fenu.

Glavne konkurente u borbi za odličja Delalić vidi u reprezentaciji Irana, protiv koje je BiH igrala četiri posljednja paraolimpijska finala, zatim u reprezentacijama Rusije, Brazila i Njemačke.

Reprezentacija BiH na paraolipijskom turniru će igrati u B-grupi s ekipama Irana, Rusije i Kine, dok su u A-grupi Njemačka, Egipat, Brazil i SAD.

Paraolimpijski turnir počinje  9. rujna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije