Razbjesnio mnoge:

Reper 50 Cent snimao i ismijao autista

reper
05.05.2016.
u 16:40

Mladić kojeg je 50 Cent (40) slijedio na aerodromu u Kentuckyju je 19-godišnji Andrew Ferrell. Nakon što je snimka iscurila u javnost, ubrzo se doznalo da Ferrell nije bio drogiran nego da boluje od autizma. Bahati reper razljutio se kad ga mladi čistač nije prepoznao, pa ga je odlučio maltretirati.

Ferrell, kojem je ovo prvi posao, nije htio pogledati 50 Centa u oči niti s njim razgovarati jer se teško snalazi u komunikaciji.

- Teško mi je gledati kako hoda za mojim posinkom i vrijeđa ga ne shvaćajući da je riječ o bolesti - kaže Andrewov očuh.

Reper i nekadašnji diler bio je na putu za Ohio, gdje promovira novi brend votke.

- Incident na aerodromu je nesporazum. Nisam namjeravao uvrijediti oboljele od autizma, koji su vrijedni i važni članovi američkog društva - izgovarao se 50 Cent prije nego što je snimku obrisao sa svojih profila na društvenim mrežama. Mnogi tvrde da njegova isprika nije iskrena.

- Odvratan je tip koji se iživljava na slabijima samo zato što može. I da ne boluje od autizma, mladić mu ne bi smio uzvratiti jer bi zbog toga izgubio posao, a 50 Cent je to dobro znao - zgražaju se nekadašnji reperovi fanovi..

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije