Vitez - Široki

Remijem zadovoljne obje strane

vit-sir03_nnn_bih_28112015
30.11.2015.
u 06:30

Ako bismo baš "vagali" cijeli susret, iako je neodlučen ishod realan, barem za nijansu punom bodovnom plijenu bliži su bili Vitežani

Poruke koje su preko medija stizale da će Široki u Vitezu "namiriti" izgubljeno protiv Travnika na svom terenu (2:2 op.a), pokazalo se kako je lakše reći i obećati nego to i ostvariti. Takva poruka dodatno je motivirala Vitežane koji su protiv favoriziranog gosta odigrali vrlo dobro te više nego zasluženo osvojili očekivani bod. A ako bismo baš "vagali" cijeli susret, iako je neodlučan ishod realan, barem za nijansu punom bodovnom plijenu bliži su bili Vitežani, a za borbenost, pa i dobru igru, domaći mladići na kraju susreta burno su pozdravljeni od svojih zadovoljnih navijača. A Široki Brijeg, i s "prošaranim" sastavom, po teškom terenu, hladnom vremenu, u nadmetanju s korektnim domaćinom, s naslovom jesenskog lidera i aspiranta za titulu, mora pokazati više. I slobodno se može reći Širokobriježani su ostali dužnici svom treneru, manjoj skupini svojih navijača koji su doputovali u Vitez i gledateljima na Gradskom stadionu, jer nisu bili na visini zadatka.

Uz Zvonimira Kožulja, koji je jedno vrijeme u svojstvu posuđenog igrača igrao u Vitezu, najbolji igrač susreta, po novinarskoj prosudbi, bio je uvijek borbeni i pouzdani Borislav Pilipović. - Dali smo sve od sebe, a samo tako se i može protiv momčadi kalibra Širokog Brijega. Izjednačujući gol smo primili pomalo i neoprezno iako nas je trener cijeli tjedan upozoravao na napadačku skok-igru gostujuće momčadi. Rezultatom su bila zadovoljna i obojica trenera, Branko Karačić i Slaven Musa. - Vrlo dobro smo počeli, u petoj minuti smo došli u vodstvo, ali ga vrlo brzo i prokockali. Izjednačenje je u naše redove, na sreću za kratko, unijelo nervozu, brzo smo se oporavili od šoka. U nastavku susreta terensku inicijativu imao je Široki, ali ne i prigode za gol, pa se može reći kako je remi najrealniji, kazao je Karačić. Trener Musa je bio korektan: - Mislim da je rezultat realan, a čestitam našem domaćinu na dobroj i korektnoj igri, kazao je Musa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije