posjeta

Reis Kavazović primio šefa misije OESS-a u BiH Moora

dd
01.12.2016.
u 16:15

Reisu-l-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Husein ef. Kavazović danas je u posjetu primio šefa Misije OESS-a u BiH veleposlanika Jonathana Moora.

Razgovarano je o dosadašnjoj, veoma uspješnoj i otvorenoj suradnji Islamske zajednice i Misije OESS-a, te iskazana spremnost za različite projekte od zajedničkog interesa i u budućnosti.

Reis Kavazović se ovom prilikom zahvalio Mooru na podršci koju je Misija OESS-a pružila delegaciji Islamske zajednice u BiH prilikom odlaska na plenarnu sjednici OESS-a „Human Dimension Implementation Meeting 2016“ koja je u rujnu održana u Varšavi.

Veleposlanik Moore je pohvalio suradnju s Islamskom zajednicom posebno istakavši aktualni zajednički projekt u vidu serijala seminara za imame „Imamski poziv, vjerski radikalizam i nasilni ekstremizam“ koji se realizira u suradnji s Udruženjem ilmijje, javlja MINA.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?