ronaldo im neće oprostiti

Realovi liječnici ponovo postavili krivu dijagnozu

liječnička pogreška
28.04.2016.
u 18:29

Velika je razlika između istegnuća i rupture mišića, što je Cristiano Ronaldo morao sam otkriti kada je u tajnosti posjetio jednu privatnu kliniku u Manchesteru, javlja Sport.es. Zvijezda kraljevskog kluba ozlijedila se na utakmici protiv Villarreala, a Realov liječnički tim predvođen Jesusom Olmom ustvrdio je kako se radi o bezazlenom istegnuću mišića desne noge.

Ronaldo je učio na Benzeminim pogreškama

Ronaldo je, poučen Benzeminim iskustvom, odlučio zatražiti dodatno mišljenje kod engleskih liječnika uoči sraza sa Cityjem, a oni su otkrili kako Portugalac ima rupturu mišića što zahtjeva drugačiji tretman od onog kojeg je do sada dobivao. Zato je zakazao termin u madridskoj klinici Ruber Internacional gdje je započeo s terapijom matičnim stanicama. Kad je shvatio da ga ispred klinike čeka horda novinara, Portugalac se sakrio u prtljažnik.

Perez štiti svog prijatelja koji ne zna postaviti dijagnozu

Kao što smo spomenuli, ista stvar dogodila se prošle godine Karimu Benzemi kojem su ozljedu okarakterizirali su kao istegnuće, a na kraju se ispostavilo da su mu stradali ligamenti koljena.

Tada je nastala prava drama, igrači su tražili kompletnu smjenu liječničkog tima, ali predsjednik kluba Florentino Perez nije htio dati otkaz svom prijatelju Olmu. Ova afera sigurno je dodatno uzdrmala i ono malo povjerenja što je ostalo u Realove liječnike, a osim toga Zinedine Zidane još uvijek ne zna hoće li mu Ronaldo biti spreman za uzvrat s Cityjem koji je na rasporedu 4. svibnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije