Kraljevski klub pregazio Granadu

Real se raspucao i sačuvao +6 u odnosu na Barcu

Real Madrid
EPA
07.01.2017.
u 16:27

Real Madrid je danas u ranom terminu od 13 sati odigrao utakmicu 17. kola La Lige. Protivnik aktualnom prvaku Europe bila je Granada, koja je Santiago Bernabeu napustila s pet primljenih golova (5:0), piše sportsport.ba. 

Utakmica je počela odlično za domaći tim, koji je već u 12. minuti poveo s 1:0. Benzema je zaposlio Isca koji je preciznim udarcem načeo Granadu. Do kraja poluvremena Real je postigao još tri gola. 
Prvo je u 20. minuti Benzema povisio na 2:0, da bi sedam minuta nakon toga treći gol postigao Ronaldo. Već u 31. minuti Isco je svojim drugim golom postavio rezultat prvog poluvremena (4:0), te možda najavio da bi 2017. mogla biti njegova godina. 

U nastavku utakmice Real je malo smanjio gas, a domaći nogometaši su uspjeli postići još jedan pogodak i to preko Casemira u 58. minuti. Vrijedi istaknuti i to da je uoči početka utakmice upriličena mala svečanost jer je Cristiano Ronaldo na teren stigao sa svoje četiri Zlatne lopte koje je osvojio u karijeri. 

Navijači Reala su mu u tu čast priredili i veliku koreografiju. Real Madrid je ovom pobjedom ostao na prvom mjestu s 40 bodova nakon 16 kola i sačuvao je šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Barcelonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije