sutra protiv Seville

Real bez Ronalda i Kovačića

real
03.01.2017.
u 16:34

Ronaldo nije u momčadi, dobio je odmor, nema ni ozlijeđenih Pepea, Ramosa, Lucasa, Kovačića i Balea, a među 19 kandidata za utakmicu je Odegaard.

Real je objavio da Pepe ima ozlijeđen mišić lista lijeve noge, nije precizirano koliko ga još neće biti, ali kako ni Sergio Ramos nije odradio zadnji trening, Realov će stoperski par u Kupu kralja protiv Seville sutra (21.15) biti Varane i Nacho, piše Goal.

Ronaldo nije u momčadi, dobio je odmor, nema ni ozlijeđenih Pepea, Ramosa, Lucasa, Kovačića i Balea, a među 19 kandidata za utakmicu je Odegaard.

No, uoči prve utakmice novog svjetskog prvaka ove godine, glavna tema konferencije za medije Zinedinea Zidanea bio je prijelazni rok. I sudbina Jamesa Rodrigueza, Pepea i Alvara Morate.

"James je Realov igrač, i to važan. Slažem se s njim dobro, kao i s ostalim igračima", rekao je Zidane.

"Teško je kad ne igrate u finalu SP-a, lako je naljutiti se, razumijem to, ali sad je to prošlost."

"Razgovarali smo, rekao sam mu da je Realov igrač, on želi biti ovdje, u najboljem klubu na svijetu. Ja ga želim i nemam što više reći."

A Pepe, kojeg žele Kinezi? I Morata, koji je navodno nesretan i želi natrag u Juventus?
"Pepe je naš važan igrač, koji je ovdje deset godina stvarao povijest. Ne zanimaju me priče o odlasku. A priča o Morati nije ni blizu istini, Alvaro je sretan, ovo mu je dom, radi dobro i 100 posto je s nama. Nije važno što govore ljudi izvan kluba, mislim da to nisu istine."

Osvrnuo se i na Fifinu dodjelu najboljih u prošloj godini:

"Neće me iznenaditi ako ja ne budem najbolji trener godine, ali bi ako Cristiano ne dobije nagradu za najboljeg igrača. Kako sam zadovoljan godinom? Ha, izgubio sam nešto kose..., ali i vi ste!", našalio se s novinarima.

"Najljepše mi je bilo osvajanje Lige prvaka, jer sigurno ih neću osvojiti 20 kao Realov trener! A još učim i napredujem kao trener."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?