novi grad

Razbojnik udario ženu pa oteo oko 120 maraka

policija
19.01.2017.
u 17:15

Policija iz Novog Grada uhitila je sinoć Pilipa B. iz ovog grada, zbog sumnje da je opljačkao kuću u mjestu Poljavnice, te tom prilikom ozlijedio vlasnicu.

Policiji je oko 17:25 prijavljeno da je nepoznata osoba provalila u obiteljsku kuću u mjestu Poljavnice, općina Novi Grad, te ukrala oko 120 maraka.

Odmah nakon prijave, policija je izašla na mjesto događaja, te započela potragu za razbojnikom. Brzom i efikasnom reakcijom policajaca, Pilip B. je uhićen oko dva i pol sata nakon prijave, zbog sumnje da je počinio razbojništvo.

Prilikom ispitivanja u policiji, utvrđeno je da je Pilip B. sa maskom na licu otišao do obiteljske kuće D. K., te ušao unutra i udario vlasnicu, pa od nje oteo novac. Tom prilikom D. K. je zadobila lakše tjelesne ozljede, saznaje Faktor.

O svemu je obavješten dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banja Luka, kojem će Pilip B. biti prijavljen zbog razbojništva

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije