Suđenje

Razbojnik se ispričao zaštitaru zbog udarca

29.04.2016.
u 09:00

U Županijskom sudu u Sarajevu jučer je nastavljeno suđenje Edisu Hamziću, koji se tereti da je početkom studenoga prošle godine opljačkao poslovnicu Raiffeisen banke u naselju Hrasno. Prije početka suđenja, njegov branitelj Omar Mehmedbašić kazao je kako su u tijeku pregovori o priznanju krivnje. Svjedok Adis Duljević, koji je taj dan radio kao zaštitar, ispričao kako je to jutro razbojnik s crnom kapom preko glave i u šarenoj jakni, ušao u poslovnicu i repetirao pištolj, te mu naredio da legne na pod. Potom ga je udario nogom u desnu ruku i počeo vikati da bježi u drugi dio objekta.

- Kada sam otišao u drugi dio prostorije, on je izvadio blagajnu i naredio da mu daju novac. Držao je pištolj uperen u njih - kazao je Duljević, dodavši da je razbojnik na sebi imao šarenu zimsku jaknu, ljubičaste i plave boje, te da je na glavi imao crnu kapuljaču dukserice i nosio plave traperice. Hamzić se ispričao svjedoku, kazavši kako mu nije bila namjera nekoga ozlijediti. On je ubrzo uhićen u taksiju s ukradenih između 25 i 35 tisuća maraka. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije