SBŽ

Ravnatelji osnovnih škola pozvali su učenike da danas dođu u škole

skola
VL FOTO
05.03.2012.
u 11:01

Ravnatelji OŠ Drvetine, Bristovi i Gračanica obavještavaju učenike i zaposlenike da i u ove tri škole počinje nastava

“Na osnovi zahtjeva Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Srednjobosanske županije od 2. ožujka 2012. godine ravnatelji osnovnih škola SBŽ-a se obvezuju da postupe po rješenju Općinskog suda Travnik od 2. ožujka 2012. godine kojim se određuje mjera osiguranja zabranom Sindikatu osnovnog obrazovanja SBŽ-a da organizira i provodi štrajk u osnovnim školama, te se nalaže da se isti suzdrže od pozivanja na obustavu rada svih zaposlenih u osnovnim školama na području Srednjobosanske županije i da nastave s nastavnim procesom prvi sljedeći radni dan. Žalba na ovo rješenje Općinskog suda ne zadržava izvršenje. “S tim u vezi obavještavamo zaposlenike i učenike Osnovne škole Travnik da se nastavni proces nastavlja u ponedjeljak, 5. ožujka 2012. godine po utvrđenom rasporedu sati i planiranim smjenama”, kaže se u priopćenju OŠ Travnik .

Ravnatelji Prve, Druge i Treće OŠ Bugojno također obavještavaju učenike i zaposlenike da redovita nastava počinje u ponedjeljak 5. ožujka 2012. godine. Učenici područne škole Kandija dolaze u prvu smjenu, a učenici područne škole Vesela dolaze u drugu smjenu. Također, ravnatelji OŠ Drvetine, Bristovi i Gračanica obavještavaju učenike i zaposlenike da i u ove tri škole počinje nastava u ponedjeljak 5. ožujka 2012.godine, prema ustaljenom rasporedu smjena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?