barcelona

Rakitić ponovno kažnjen? Enrique ga prekrižio za derbi s Villarrealom!

Ivan Rakitić
Getty Images
08.01.2017.
u 12:00

Čini se da nova godina nije donijela poboljšanje Rakitićeve situacije u Barceloni. Hrvatski je veznjak već duže vrijeme izvan prave forme, igrač kojemu je Luis Enrique najviše vjerovao je polako postao lako zamjenjiv. 

Ivan Rakitić, koji je prošle sezone odigrao najviše utakmica (34) u momčadi u Barceloninom sjajnom nizu od 39 neporaženih susreta, ostao je bez poziva za nedjeljnu utakmicu Barcelone i Villarreala! 

Iznenadilo je to i španjolske medije koji nemaju objašnjenje za Rakitićevo izostavljanje,  klub je to objasnio kao "tehničku odluku". Španjolci napominju da postoji mogućnost da je Enrique jednostavno odlučio odmoriti hrvatskog veznjaka, ali da je potpuno jasno da Rakitić više Barceloni nije važan kao proteklih sezona, piše Goal. 

Vidjeli smo to i krajem prošle godine kada je u tri uzastopne utakmice ostao na klupi, predsjednik kluba je otkrio da je Raketa kažnjen zbog loše forme, a vratio se u momčad u Kupu protiv Herculesa i odmah zabio. Sada je nakon odigrane 71 minute u porazu protiv Athletic Bilbaa ispao iz momčadi...

Ponovno će ovo sigurno pokrenuti i glasine o Rakitićevom odlasku iz kluba. Zainteresiranih strana ne nedostaje, a najizvjesnije opcije su Juventus, Manchester United i Manchester City.

Igrač koji konkuriraju za utakmicu s Villarrealom: Ter Stegen, Masip, Piqué, Sergio, Denis, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?