MESSI IM ASISTIRAO

Rakitić i Suarez doveli Barcelonu blizu naslova

ivan rakitic
Reuters
01.05.2016.
u 07:14

U 50. minuti Messi je ubacio, branič i vratar Betisa su se spetljali, a to je iskoristio hrvatski reprezentativac i zabio jedan od najvažnijih golova ove sezone

Nakon što su Real i Atletico pobjedama protiv Sociedada odnosno Raya obavili svoju zadaću u 36. kolu španjolske Primere, na red je došla i Barcelona koja je igrala u gostima protiv Betisa i na kraju slavila s 2:0, piše Vecernji.hr. 

Katalonci su odlično krenuli i napali, prilike su se nizale, ali u prvom dijelu nisu uspjeli zabiti pogodak. Nije im pomoglo ni to što je Westermann u 35. minuti dobio drugi žuti karton.

U nastavku je nervoza rasla kod gostiju, ali onda se ukazao Ivan Rakitić. U 50. minuti Messi je ubacio, branič i vratar Betisa su se spetljali, a to je iskoristio hrvatski reprezentativac i zabio jedan od najvažnijih golova ove sezone. Bio mu je to sedmi prvenstveni gol ove sezone te je najbolji strijelac nakon trojca MSN.

U 81. minuti Luis Suarez zabio je za 2:0, a asistent je ponovno bio odlični Lionel Messi. Urugvajcu je to bio 35. pogodak u Primeri, Ronaldu bježi čak četiri gola!

Barcelona se tako vratila na prvo mjesto ljestvice, a do kraja su samo još dva kola. Katalonski klub prvo dočekuje Espanyol, a u zadnjem kolu u gostima igra protiv Granade.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije