Bijeljina

Radnik najbolji na gostovanjima, ostaje još popraviti učinak na domaćim utakmicama

25.10.2016.
u 09:00

Nogometaši Radnika nastavljaju s odličnim igrama u prvenstvu Bosne i Hercegovine. Bijeljinski tim je na gostovanju svladao Čelik (1:0), a opet je igrač odluke bio najbolji strijelac Marko Obradović. Bijeljinski tim je ove sezone nemilosrdan na gostovanjima. U sedam utakmica Semberci su ostvarili čak pet pobjeda, uz po jedan remi i poraz, po čemu su trenutačno najbolji tim u Premijer ligi, ali im nedostaje učinak na domaćem terenu. Napadač Radnika Obradović je donio tri važna boda i ostavio svoj tim u vrhu. - Očito da nam leže gostovanja, gdje ostavimo protivniku inicijativu i prostor i čekamo pogreške koje kažnjavamo iz protunapada.

Odigrali smo taktički jako dobro, čekali svoju prigodu i na kraju došli do pobjede kojom smo ostali u vrhu.

Ostaje nam pokušati do kraja jesenskog dijela zadržati se na toj poziciji što bi sigurno puno značilo za proljeće. Očekujem još bolju igru do kraja ovog dijela, istaknuo je Obradović. Trener Nebojša Milošević je u drugom dijelu pružio prigodu i Ševki Okiću, bivšem napadaču Sarajeva i Veleža. Bijeljinski tim čini sve da napravi jaku konkurenciju za svaku poziciju u timu.

- Bitno je da smo nastavili s dobrim igrama. Nakon remija protiv Zrinjskog ova pobjeda u Zenici ima poseban značaj.

Jako bitna tri boda za samopouzdanje. Imali smo teške utakmice, sad nam slijedi Krupa pa ćemo pokušati popraviti učinak i na domaćim utakmicama, protiv najugodnijeg iznenađenja lige, istaknuo je Milošević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije