Travnik

Putnik izvršio samoubojstvo tijekom vožnje u taksiju

ubojstvo u Nuštru
Marko Mrkonjić/PIXSELL
13.05.2015.
u 10:24

Zeničanin inicijala S.H. (38) izvršio je samoubojstvo iz vatrenog oružja u Travniku i to tijekom vožnje u taksiju koji je prethodno zaustavio, potvrđeno je za Klix.ba u MUP-u SBK

Navodno, tridesetosmogodišnjak se vozio u taksi vozilu A.B. iz Travnika kada je odjeknuo pucanj. Uplašeni i zbunjeni taksist odmah je izašao iz automobila te zaustavio prvog prolaznika zamolivši ga da prijavi policiji kako se u njegovu automobilu ubila njemu nepoznata osoba. Policija je odmah izašla na mjesto događaja te je taksistu ali i beživotno tijelo S.H. zatekla u ulici Donja mahala u prolazu zgrade "Amerikanka“. Zbunjeni taksista nije znao reći policiji što se dogodilo niti tko je osoba koja se ubila u njegovu automobilu. U vozilu, pored tijela S.H. pronađen je pištolj a samoubojica je identificiran zahvaljujući dokumentaciji koju je imao kod sebe. Dežurni kantonalni tužitelj naredio je obdukciju tijela koja će se obaviti sutra na Patološkom odjelu JU Bolnica Travnik. Policija u međuvremenu saslušava sve koji se mogu dovesti u vezu sa samoubojicom, a kako bi se utvrdio razlog zbog kojega je oduzeo sebi život.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije