MEGAHIT IZ DEŽELE

Putin u glazbenoj parodiji slovenskog komičara želi Nobelovu nagradu za mir

Putin
01.03.2016.
u 08:50

Trominutni video slovenskog komičara i imitatora Klemena Slakonje u kojemu se parodira "macho" stil ruskoga predsjednika Vladimira Putina zabilježio je više od 800.000 pregleda na Youtubeu otkako ga je u subotu autor predstavio na natjecanju za izbor slovenske pjesme za Euroviziju.

Slakonja je već nekoliko sezona voditelj showa "Ema", slovenskog izbora za Euroviziju i znatno je povećao glednost te predstave koju producira nacionalna televizija prigodnim skečevima i imitacijama.

U emisiji "Emi" do sada je parodirao niz poznatih osoba, među njima lik i djelo Slavoja Žižeka, slovenskog filozofa svjetskog glasa i bivšu premijerku Alenku Bratušek, prenosi Vecernji.hr

Ovogodišnji objekt njegova osebujnog humora - koji u Sloveniji neki zovu "urnebesnim", a drugi omalovažavaju kao "infantilan" -  je Vladimir Putina u  parodiji "Vladimir Putin - Putin, Putout". 

Slakonjin "Putin" predstavljen je  u formi glazbenog spota, a pjeva na engleskom jeziku s jakim ruskim akcentom, uz bogatu koreografiju s vojnicima, balerinama, jaše na bijelom konju, pokušava ustrijeliti sibirskog tigra i šalje više jakih "poruka".

Uz ostalo, obećaje da će "majčicu Rusiju" opet učiniti najmoćnijom silom, hvali se da je bolji strijelac od Jackieja Chana i priželjkuje Nobelovu nagradu za mir.

"I'm a nice guy, why can't I get a Nobel peace prize?", pita se Putin u izvedbi slovenskog imitatora i komičara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?