lovren

Puno smo pametniji nego prošle sezone

Dejan Lovren
03.12.2016.
u 15:41

Liverpool u nedjelju očekuje gostovanje kod Bournemoutha, momčadi koja ih je prošle godine namučila, no redsi su u obje prvenstvene utakmice stigli do minimalnih pobjeda, prenosi Goal.com

"Oni su vrlo zanimljiva momčad, imaju dobrog trenera i biti će teško. Međutim mislim da smo imali čak i teže utakmice ove sezone gdje smo pokazali što možemo učiniti kada pružimo najbolje od sebe. Nadam se da smo svi u formi, nema ozlijeđenih", rekao je branič Liverpoola Dejan Lovren pa dodao:

"Mislim kako nećemo imati problema ako naš stav bude dobar od samog početka utakmice – ne nakon 10-15 minuta. Dosta smo pametniji nego prošle sezone. Znamo što treba napraviti ako želimo osvojiti tri boda. Nije dovoljno pružiti 99%, potrebno je 100% ili ništa."

Otkrio je hrvatski branič i kakve protivnike više preferira.

"Iskreno više volim preferiram utakmice protiv momčadi koja se želi nadigravati nego protiv ekipe koja igra zatvoreno i čeka jednu pogrešku. To zna biti opasno za nas jer svi odu prema naprijed, a onda je protivniku dovoljan jedan brz ili jak igrač koji će iskoristiti jedinu priliku. Tako je bilo protiv Burnleya, dok će protiv Bournemoutha biti drugačije, vjerojatno više prilika za nas, više prostora. Oni igraju stvarno dobro, imaju dobre individualce. Ipak, ako mu budemo u najboljem izdanju, smatram kako nećemo imati problema."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije