prva dama

Pun pogodak: Melania Trump oduševila haljinom za bal

melania
Foto: Profimedia
1/3
21.01.2017.
u 11:58

Na inauguracijskom balu nova prva dama Amerike Melania Trump pojavila se u modernoj elegantnoj bijeloj haljini koja je istaknula njezinu vitku figuru. Novi predsjednički par zaplesao je uz pjesmu 'My way' Franka Sinatre na Liberty Ballu.

Predsjednički par pojavio se na tri bala, a pri tom su sve oči bile uprte u atraktivnu prvu damu.

Atraktivna Slovenka odlučila se za, u široj javnosti i izvan modne industrije, malo poznatog dizajnera francuskog podrijetla Hervéa Pierrea koji je do veljače prošle godine bio kreativni direktor modne kuće Carolina Herrera, piše Tportal.hr.

Zanimljivo je da je u dizajne haljine za inauguracijski bal prste imala i sama Melania što su potvrdili i predstavnici američke prve dame.

Foto: Getty Images / AFP

'Čast je odjenuti prvu damu. Smatram se zapravo sretnikom budući da sam u 20 godina koliko živim u SAD-u odijevao sve prve dame u tom periodu: gospođu Clinton dok sam radio Za Oscara de la Rentu, te gospođe Bush i Obama dok sam radio za Carolinu Hereru. Stoga se osjećam sretnim i počašćenim što sam odjenuo i Melaniju Trump, ali ovoga puta pod svojim imenom', rekao je Hervé Pierre.

Pierre je 14 godina radio za modnu kuću Caroline Herrere gdje je bio izvršni kreativni direktor, a prije toga radio je za slavne američke dizajnere Billa Blassa, Veru Wang i Oscara de la Rentu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije