Kim o pljački:

Psihički sam se pripremila da će me silovati...

Kim o pljački
20.03.2017.
u 11:15

U epizodi 'Keeping Up With The Kardashians' Kim (36) je otkrila nove detalje kobne noći kada je opljačkana u Parizu. Ispričala je da su joj lopovi zalijepili traku na usta, a onda su je polugolu vezali na krevetu, prenosi 24sata.hr

- Kada su me bacili na krevet pomislila sam: 'Okej, ovo je trenutak kada će me silovati'. Bila sam psihički spremna na najgore - izjavila je Kim.

foto: Screenshot

Kardashianka je dodala kako se molila da će njezina sestra Kourtney (37) koja je tada bila u klubu, moći voditi normalan život nakon što zatekne njezino mrtvo tijelo.

foto: Instagram

- Kada su doveli zaštitara zgrade kojeg su također vezali počela sam vikati: 'Hoćemo li umrijeti? Mislim da ne razumiju što govorim, ali molim te reci im da imam djecu' - priča reality zvijezda.

foto: Twitter

Podsjetimo, u listopadu prošle godine u stan u kojem je starleta odsjela upali su maskirani muškarci i vezali je te pištoljem prijetili da će je ubiti. Iz stana su uzeli 70 milijuna kuna vrijedan nakit i ostavili polugolu Kim u kadi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije