30. i 31. 5.

Prvi put u BiH - Ženski sajam: 'Što želi svaka žena?'

zenskisajam
Foto: Press
20.05.2015.
u 16:56

Po prvi put u Bosni i Hercegovini održat će se Ženski sajam, dvodnevni događaj namijenjen isključivo nježnijem spolu, pod generalnim sponzorstvom nove Opel Corse.

Ženski sajam bit će održan u dvorani „Mirza Delibašić“ Skenderija 30. i 31. svibnja gdje će šezdeset izlagača iz zemlje i inozemstva imati priliku predstaviti svoje proizvode te upoznati potencijalne kupce i korisnice sa svojim proizvodima i uslugama te osigurati kupovinu po diskontnim cijenama.
Generalni sponzor Ženskog sajma je nova Opel Corsa, peta po redu generacija ovog popularnog automobila, koja je nedavno ponijela titulu „The Best Buy Car of Europe in 2015“ u stručnom izboru Autobest. Tako će se posjetitelji tijekom sajma moći upoznati i s novom, dizajnerski osvježenom Corsom koja izvana plijeni iznimno atraktivnim i dinamičnim izgledom, a iznutra pomno osmišljenim i uređenim interijerom, te naprednim sustavima pomoći u vožnji.
„Naša nova Corsa namijenjena je svima koji cijene spoj njemačkog inžinjerstva s emocionalnim dizajnom, a posebno oduševljava pripadnice ljepšeg spola – stoga joj je i prirodno mjesto na prvom Ženskom sajmu u Sarajevu“, rekla je Marija Klaić, marketing menadžer Opela za BiH i Hrvatsku.

„Zahvaljujem Opelu BiH na povjerenju koje nam je ukazao već na prvom izdanju Ženskog sajma i sigurna sam da je ovo početak jednog dugog prijateljstva. Vjerujem da će sve dame biti oduševljene novom Corsom i svim sadržajima koje za njih pripremamo zajedno s generalnim sponzorom Opelom te partnerima i izlagačima Ženskog sajma“, rekla je organizatorica sajma Maja Kojundžić, direktorica firme Cuspis koja iza sebe ima desetogodišnje iskustvo u organizaciji sajmova a njihov prošlogodišnji Dječji sajam u Mostaru i Sarajevu posjetilo je više od 35.000 roditelja i djece.
Misija Ženskog sajma je susret žena sa najboljim proizvodima i uslugama iz oblasti kozmetike, ljepote, zdravlja, njege, mode, prehrane, sporta, putovanja, obrazovanja i ostalih oblasti koje zanimaju jednu ženu bez obzira na materijalnu mogućnost i starosnu dob.

Pored izlagačkog dijela biti će tu bogat festivalski program i to modne revije, savjeti stilista, makeoveri, druženje sa poznatim i uspješnim ženama, predavanja na temu zdravlja i prevencije, prezentacije novih svjetskih trendova u njezi lica, tijela i kose a posebno izdvajamo natjecanje “Najbrža štikla“.
… jer svaka žena je predivna i zaslužuje samo najbolje…

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije