Zrinjski

Protiv Drine problem može biti motivacija

26.11.2015.
u 06:30

U kombinacije za prvu momčad se vraća Nikolić, dok je i Mešanović bolje. Nakon suspenzije u kombinacijama je i Stojkić

Nakon uspjeha protiv Olimpica u gostima Mostarcima slijede, uvjetno rečeno, dvije lakše utakmice. Ipak, upravo su takve utakmice i utakmice koje plemići "moraju dobiti" često bile "nagazne mine" zbog kojih su Mostarci bespotrebno gubili bodove.

Oporavljeni Nikolić

- Drinu bez obzira na sve nećemo shvatiti neozbiljno. Utakmice s takvim momčadima se mogu zakomplicirati. Pristup utakmici je možda i najvažnija stvar u pripremi za nju - kazao nam je šef struke Vinko Marinović koji je svoje nogometaše jučer na trening vodio u Međugorje.

Tamo bi trebali trenirati i danas, iako je i to sve teže s obzirom na sve hladnije vrijeme.

- Sigurno nije lako trenirati po hladnoći, ali ostalo nam je još odigrati dvije utakmice i tek nakon toga se svi možemo opustiti - dodao je trener.

Malo više se može opustiti i trener Marinović kojemu su se neki važni igrači oporavili. Napadač Stevo Nikolić trenira normalno pa se i on vraća u kombinacije, dok je u boljem stanju i Jasmin Mešanović koji je prisilno bio zamijenjen na utakmici s Olimpicom zbog udarca koji je dobio na toj utakmici. Nakon odrađene suspenzije za žute kartone u kombinacije se vraća kapetan Pero Stojkić.

Zakarić upitan

Ipak, upitan je Goran Zakarić koji nekoliko dana ne trenira zbog bolesti, a za očekivati je kako će on izostati sa subotnje utakmice s Drinom. Trener Marinović nije želio kazati hoće li nekoga protiv Drine ciljano odmarati. Primjerice, dva žuta kartona ima Aleksandar Radulović. Na mjestu na kojem on igra često se rade prekršaji, a s trećim žutim ne bi bio u kombinacijama za neugodno gostovanje kod Travnika. Još nekoliko dana Zrinjski ima za pripremu momčadi za susret s Drinom, za protivnika koji je realno znatno slabiji od njih i protiv kojeg bi najveći problem mogla biti motivacija momčadi.*

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?