ORUŽANI NAVIJAČKI SUKOBI

Prostrijeljeni vođa navijača Partizana podlegao ozljedama

ORUŽANI NAVIJAČKI SUKOBI
15.08.2016.
u 08:45

U Beogradu su se u subotu, usred dana, dogodila dva odvojena vatrena obračuna navijača Partizana, a jedan ranjeni je podlegao ozljedama.

Blic piše kako je najprije u naselju Rakovica ranjen 30-godišnji Vladimir Mileusnić, a dva sata kasnije u naselju Železnik ustrijeljen je i 28-godišnji Alen Kostić zvani Kubi koji je u nedjelju ujutro podlegao ranama, prenosi Net.hr

Pucali u njega u parku pred djecom

Prvi incident dogodio se kada se skupina navijača potukla u jednom parku u naselju Rakovica. Ondje je bio i Mileusnić, pripadnik navijačke frakcije Partizana zvane Young Boys. Prema riječima očevidaca, on se u jednom trenutku izdvojio iz meteža i potrčao prema parkiralištu.

“Tu su ga nekolicina njih sustigla, a zatim se čulo nekoliko pucnjeva. To je bilo strašno, djeca su bila u parku kada se sve to dogodilo. Ljudi pričaju da su se prethodno svađali oko djevojke, a onda su i zapucali”, ispričao je jedan od stanara koji je sve to gledao.

Ranjeni je s prostrijelnom ranom na ramenu prevezen u bolnicu gdje je zbrinut, a policija je privela dvojicu navijača koji su im otprije poznati.

Dugovao mu novac, pa ga ubio

Ranjeni je pripadnik navijačke frakcije Partizana Young Boys koja je podgrupa veće navijačke skupinee Zabranjeni čiji je vođa Kostić ranjen dva sata kasnije na drugom mjestu. Kostić je već ranije nekoliko puta ranjavan i njegovo ime se pojavljivalo u mnogim policijskim istragama, među kojima i za pokušaj ubojstva. Navijačka frakcija Zabranjeni, kojoj je na čelu, izdvojila se iz skupine Partizanovih navijača Alkatraz prije nekoliko godina.

Na njega je u subotu pucano iz kalašnjikova, a policija je uhitila 25-godišnjeg N. E.. Kostić je jutros umro u bolnici, a neslužbeno se govorilo da su za napad odgovorni navijači Crvene zvezde.

Međutim, srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je, pak, da sukob nije bio navijačke naravi već su motiv bili neraščišćeni računi zbog oštećenja vozila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije