strava u new yorku

Promrmljala si nešto u bradu pa muškarca gurnula pod vlak

podzemna
28.12.2012.
u 07:25

Žrtva još nije identificirana jer je tijelo u neprepoznatljivom stanju, a krvnica je pobjegla

Jedan je muškarac poginuo u New Yorku na stravičan način. Pod vlak podzemne željeznice gurnula ga je žena koja je prije tog strašnog čina nešto promrmljala, javlja USA Today

To je već druga osoba koja je u prosincu poginula na tako zastrašujući način. 

Muškarac je stajao na platformi u Queensu čekajući vlak.  Bilo je oko osam sati navečer po lokalnom vremenu kada mu je s leđa prišla nepoznata žena, promrmljala sebi nešto u bradu i gurnula muškarca na prugu. 

Prema riječima svjedoka, čini se da nesretni muškarac svoju krvnicu uopće nije primijetio. Tijelo je takvom stanju da ga je zasad nemoguće identificirati. 

Žena je pobjegla, a svjedoci je opisuju kao mlađu žensku osobu, u dvadesetim godinama, hispanskog porijekla. Kažu da je korpulentna i prosječne visine, a nosila je skijašku jaknu plave, bijele i sive boje te sive tenisice Nike crvenog potplata.

U tijeku je istraga, a policija se pokušava domoći i kakve snimke nadzornih kamera s ulaza u podzemnu jer na pruzi nije bilo kamera. 

Početkom prosinca svijet su obišle jednako zastrašujuće snimke sa stanice podzemne željeznice na Manhattanu kada su putnici gledali kako vlak nailazi na Ki Suk Hana (58) kojeg je netko gurnuo na prugu. 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?