PRIJATELJ GEORGEA MICHAELA:

Priznao mi je da je spavao s 500 MUŠKARACA u prethodnih sedam godina!

fdg
13.01.2017.
u 09:45

Prijatelj nedavno preminulog Georgea Michaela otkrio je detalje o njegovom privatnom životu, prenosi Net.hr

Piers Morgan otkrio je da je njegov nedavno preminuli prijatelj, slavni pjevač George Michael, u sedam godina spavao s ni više ni manje nego 500 muškaraca, piše Daily Mail

Morgan je također otkrio da je slavni pjevač uvijek bio vrlo iskren kad je u pitanju njegov privatni život te da su ga njegove priče često znale dobro nasmijati.

“Poznavao sam Georgea jako dobro, što kroz brojne intervjue, što kroz naše dopisivanje putem emaila, no ništa me nije moglo pripremiti na tu večer”, rekao je Piers.

“Bio je nevjerojatno indiskretan te je otrkio da je spavao s 500 muškaraca u prethodnih sedam godina. Nakon što nas je sve šokirao svojom iskrenošću, samo se nasmijao i rekao: ‘Odlučio sam vam priznati sve kako me ljudi kasnije ne bi mogli prozivati zbog toga'”, prisjetio se prijatelj slavnog pjevača.

Inače, George Michel je Piersa znao zadirkivati na račun njegove spolne orijentacije, budući da je Piers heteroseksualac.

On bi mu rekao: “Hajde Piers, kladim se da si maštao o eksperimentiranju s muškarcima.”

Također je otkrio i da je pjevača ucjenjivala francuska muška prostitutka jer mu je zaboravio platiti. George mu je otkrio i da kad bi odlučio spavati sa ženom, da bi onda spavao sa slavnom Elizabeth Taylor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije