banja luka

Pripreme za Dan RS: Policija i oklopna vozila na ulicama

banja luka
Foto: N1
1/2
08.01.2017.
u 16:55

Pripreme za Dan Republike Srpske, koji je Ustavni sud BiH proglasio neustavnim, privode se kraju, a u Banja Luci je danas primijetan veliki broj pripadnika policije MUP-a RS, ali i oklopna vozila koji se pripremaju za obilježavanje 9. siječnja. 

Pripadnici MUP-a RS danas su uvježbavali strojev korak na stadionu Borca, a na ulicama Banja Luke su primijećena i oklopna vozila, javlja Srna. 

Podsjetimo, jučer je objavljen program obilježavanja Dana Republike Srpske u Banja Luci koji će početi u 9:30, a završiti koncertom u 22 sata.

U sklopu obilježavanja Dana RS bit će održan obrazovno-zabavni program za djecu, ali i svečana akademija povodom 25 godina postojanja Republike Srpske.

Tijekom dana će svirati glazbenici iz RS, a završit će koncertom grupe "Legende" u Boriku, a glavne ulice u Banja Luci će biti zatvorene.

Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da će više od 1.000 policajaca biti uključeno u osiguranje sutrašnjeg svečanog defilea, svih sudionika ove manifestacije, kao i svih građana koji dođu u Banja Luku na proslavu Dana Republike Srpske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije