banja luka

Pripadnik EUFOR-a nasrnuo na policajca

policija rs
27.10.2016.
u 20:15

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) RS večeras su Posebnom odjeljenju Republičkog tužiteljstva predali izvještaj protiv osobe čiji su inicijali K.T, državljanina Turske, o počinjena dva kaznena djela, rečeno je Srni u MUP-u RS. 

Osoba se tereti kako je noćas u Banja Luci počinilo kazneno djelo napad na službenu osobu prilikom obavljanja službene dužnosti i kazneno djelo nanošnje lake tjelesne ozljede, prenosi Avaz.ba

Srna saznaje kako je riječ o pripadniku EUFOR-a koji je danas oko 00.30 sati, u jednom ugostiteljskom objektu u Karađorđevoj ulici u Banjaluci narušio javni red i mir razbijajući flaše u lokalu, a potom i fizički nasrnuvši na dva konobara. 
 
Nakon intervenicije policijskih službenika, pripadnik EUFOR-a je udario šakom u glavu jednog pripadnika policije. 

K.T. je u vrijeme izvršenja kaznenih djela bio pod dejstvom alkohola, a alkotestiranjem utvrđeno je prisustvo 1,78 grama po kilogramu alkohola u krvi. Pripadnik EUFOR-a uhićen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije