bijeljina

Pretučen odvjetnik Duško Tomić

Duško Tomic
24.07.2016.
u 13:35

Tomić kaže da ga je pretukao lider lokalne braniteljske organizacije, čovjek inicijala M.S. koji je nakon incidenta, prijavljen policiji

Odvjetnik Duško Tomić pretučen je jučer u Bijeljini, potvrdio je to sam Tomić koji je zadobio ozljede u dvorištu jedne kuće u naselju Međaši.

Kako je ispričao za N1, pretukao ga je lider lokalne braniteljske organizacije, čovjek inicijala M.S. koji je nakon incidenta, prijavljen policiji.

''Kako se osjećam? Nikako... Ja sam u vašoj emisiji i najavio da će biti reakcije. Ovo je dno dna, da predsjednik braniteljske organizacije na skupu u znak sjećanja na mog prijatelja priđe i pretuče me uz poruku da ovdje trebaju samo ulice za djecu Rusije'', rekao je Tomić.

Osnivač i generalni tajnik Dječje ambasade Međaši pojasnio je da lider braniteljske organizacije želi prebojiti bandere u Međašima koji su, uz sva potrebna odobrenja, obojene u olimpijske boje.

''Rekli su da će izvaditi zelene bandere. To je mrak, dno i nisam očekivao da me u 64. godini pretuče jedan balavac. Imam visok šećer i tlak, ali više boli poniženje nego udaraci. Žalosno je što nitko nije prišao, shvatio sam kako se Nelson Mandela osjećao u Južnoj Africi. Njima smeta zastava Bosne i Hercegovine, ne odgovara im ulica za djecu Europu, to je fašizam - ništa manje nego 1992. godine'', dodao je Tomić. 

Dodao je da je slučaj odmah prijavljen policiji te kako će se vidjeti hoće li biti poduzeti ikakvi koraci.

Tomić je poznat javnosti zbog pravosudne borbe s predsjednikom Republike Srpske, Miloradom Dodikom, a on je osobno podnio dokaze koji Dodika navodno povezuju s aferom oko Pavlović banke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije