DRAMA U MOSTARU

Prepriječio put pa sudačkoj trojci prijetio pištoljem

incident
agencije
21.08.2014.
u 09:39

Oružani incident nakon prekinute utakmice u mostarskom naselju Blagaj

Mladi nogometni suci iz Mostara Marko Sesar, Boris Dujmović i Sanel Grljević jučer oko 14 sati proživjeli su oružani napad u mostarskom naselju Blagaj, nakon prekida juniorske utakmice između domaćina i Sloge iz Ljubuškog. Bijegom sa stadiona su spašavali živu glavu, da bi ih ubrzo presrela dva vozila. Iz jednog je izašao srednjovječni muškarac i ispod majice izvukao pištolj te uz prijetnju ubojstvom, fizički nasrnuo na šokiranu sudačku trojku. Kako kažu, nakon mirne utakmica kadetskih sastava, incident je započeo deset minuta prije kraja susreta juniorskih ekipa kada je još jednim žutim kartonom isključen drugi nogometaš domaćina zbog neprestanog psovanja pomoćnog suca Dujmovića koji će uskoro biti glavna meta pobješnjelih 30- tak navijača Blagaja, nakon čega je utakmica bila prekinuta. Samo pet minuta ranije isključen je domaći igrač koji je divljački nasrnuo na jednog od protivnika pri rezultatu 3-2 za goste.

- Uz vrijeđanje na osobnoj i nacionalnoj osnovi, jedan sudac je pogođen bocom u trbuh, a drugu dvojicu su šaketali. No, prava drama se dogodila na putu, u Carskim vinogradima, kada im je prepriječio put crni audi A4 iz kojega je izašao Suad Obradović Sutko i prijetio pištoljem. Udario je suca Dujmovića i nanijeo mu ozljede glave. Naime, ovaj inače službeni predstavnik FK Blagaja, izveo je dvojicu sudaca iz automobila fiat punto te je nogama i šakama udarao po vozilu, sve kako bi došao do Dujmovića koji se nastojao zaključati. Ni sami ne znaju kako su pobjegli. Sreća u nesreći je bila što je čitavo vrijeme bilo razumnih momaka, među kojima je bio i trener domaćina, koji su nastojali smiriti situaciju. Suci su zatražili liječničku pomoć, prepričavali su svjedoci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije