UKC Tuzla

Preminuo Nesad Djedović koji je ubio svoju djecu

ukc tuzla
01.10.2016.
u 11:35

Djedović je zbog teške ozljede glave bio smješten u Jedinici intenzivnog liječenja na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju UKC-a Tuzla, gdje je sinoć u 23:35 sati podlegao ozljedama

Četrdesetjednogodišnji Nesad Djedović iz lipničkog saseoka Krdžalići koji je u srijedu oko 19 sati u svom automobilu usmrtio dvoje maloljetne djece preminuo je sinoć u UKC u Tuzli. Ovu informaciju za Klix.ba potvrdila je glasnogovornica tuzlanskog UKC-a Ersija Aščerić-Mujedinović.

Djedović je zbog teške ozljede glave bio smješten u Jedinici intenzivnog liječenja na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju UKC-a Tuzla, gdje je sinoć u 23:35 sati podlegao ozljedama. 

Podsjetimo, u prigradskom naselju Donja Obodnica koje je od Tuzle udaljeno 15-ak kilometara, 41-godišnji Nesad Djedović ubio je svog sedmogodišnjeg sina A.D. i 11-godišnju kćerku M.D., a potom i sebi pucao u glavu.

Tragedija se dogodila oko 19 sati na regionalnom putu Lipnica - Obodnica, a otac je ubojstvo, nakon kojeg je sebi pucao u glavu izvršio u svom automobilu Passat. Nakon prijave da se dogodila pucnjava policajci su na mjestu tragedije zatekli stravičan prizor. 

Djevojčica je preminula odmah, a dječak na putu do tuzlanskog UKC-a. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije