Zastavu lansirao brat premijera Albanije

Prekinuta utakmica Srbije i Albanije zbog tučnjave igrača, nad stadion JNA lansirana zastava "Velike Albanije"

Srbija - Albanija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
14.10.2014.
u 23:06

Srbijanski mediji pišu kako je danas došlo do incidenta jer je skupina navijača Albanije ispred stadiona došla sa šalovima Oslobodilačke vojske Kosova

Večeras se u Beogradu, u sklopu nogometnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo, sastaju Srbija i Albanija, a taj je sraz proglašen susretom visokog rizika. 

Srbijanski mediji pišu kako je tijekom danas došlo do incidenta jer je skupina navijača Albanije došla ispred stadiona sa šalovima Oslobodilačke vojske Kosova, a ti rekviziti su im zaplijenjeni.

Ni sama utakmica nije prošla bez izgreda, a u 41. minuti sudac je igrače poslao u svlačionicu. Naime, iznad stadiona pojavila se bespilotna letjelica na kojoj je bila albanska zastava i poruka na kojoj je bila karta velike Albanije i male Srbije a igrač Srbije Stefan Mitrović uspio je to skinuti. Albanskim igračima to se nije svidjelo pa su nasrnuli na njega i došlo je do međusobne tučnjave. Srbijanski mediji pišu kako su tada u teren utrčali i neki navijači pa je sudac prekinuo utakmicu. 

U početku se vjerovalo da će se susret ipak nastaviti, igrači Srbije nakon stanke od 20 minuta izašli su na teren, ali odlučeno je kako nastavka neće biti. 

Brat albanskog premijera uhićen na stadionu Partizana zbog izazivanja incidenta sa zastavom sa mapom takozvane Velike Albanije, potvrđeno je RTS-u.

Orfi Rama, brat albanskog premijera Edija Rame, uhićen je u VIP loži stadiona Partizana pod osnovanom sumnjom da je organizirao i rukovodio incidentom sa zastavom sa zastavom "Velike Albanije".

Komentara 3

Avatar Izdajnik
Izdajnik
08:56 15.10.2014.

pa kao sto su muslimani granatirali markale tako su sad i srbi sami podigli zastavu velike albanije..srbi su majstori obmane i lazi..

Avatar Izdajnik
Izdajnik
08:57 15.10.2014.

inace nebi me iznenadilo da tirana sad samasebe granatira...

DU
Deleted user
08:09 15.10.2014.

Albanci ocito imaju "cojones". Bravo Albanci. Pa nisu valda trebali dopustiti da im Srbi pale Albanske zastave, kao sto zapalise Hrvatsku u BGD-u.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije