mostar

Predsjedništvo Mladeži HDZ BiH raspisalo izbore unutar organizacije Mladeži HDZ BiH

mladež
20.11.2016.
u 13:00

U Domu HDZ BiH u Mostaru održana je 10. sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ BiH. Na uvodnom dijelu sjednice sudjelovali su predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Hercegovačko – neretvanske županije i gradonačelnik grada Mostara Ljubo Bešlić i predsjednik Gradskog odbora HDZ BiH Mostar Damir Džeba. Džeba je članove Predsjedništva Mladeži HDZ BiH upoznao s aktualnom političkom situacijom u gradu Mostaru te je pohvalio aktivnosti koje vodstvo Mladeži HDZ BiH provodi u BiH i na međunarodnom planu. Prisutne je pozdravio i Ljubo Bešlić koji je istaknuo kako Mladež HDZ BiH ima iznimno važnu ulogu unutar HDZ BiH.

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul osvrnuo se na aktivnosti Mladeži HDZ BiH u proteklom vremenu te se zahvalio organizacijama Mladeži diljem Bosne i Hercegovine na uspješno organiziranoj „Večeri sjećanja“.
Predsjedništvo Mladeži HDZ BiH raspisalo je redovne izbore unutar organizacije Mladeži HDZ BiH.

Izbori u temeljnim organizacijama Mladeži HDZ BiH trebaju se održati od 5. do 18. prosinca 2016. godine , dok je za općinske i gradske organizacije rok za održavanje izbornih skupština od 19. prosinca 2016. godine do 22. siječnja 2017. godine. Izbori u županijskim organizacijama, regionalnoj organizaciji u RS-u i Organizaciji za Distrikt Brčko predviđeni su od 23. siječnja do 5. veljače 2017. godine. Nakon održavanja izbornih skupština u svim organizacijama, Središnji odbor Mladeži HDZ BiH sazvati će 10. izbornu konvenciju Mladeži HDZ BiH, jednoglasni je zaključak 10. sjednice Predsjedništva Mladeži HDZ BiH

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?