najava

Predsjednica Skupštine Srbije Maja Gojković danas u posjetu BiH

Maja Gojkovic
25.07.2016.
u 07:52

Predsjednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković doputovat će u danas u službeni posjet Bosni i Hercegovini. Prvi radni susret u Sarajevu imat će sa svojim domaćinima, članovima kolegija Zastupničkog doma i Doma naroda Parlamenta BiH, a po okončanju sastanka planirane su izjave za medije.  

Programom posjete predviđeni su i sastanci s predsjedateljem Vijeća ministara BiH i članovima Predsjedništva BiH.

Kako je najavljeno Maja Gojković će stići u 9.25 sati u Parlamentarnu skupštinu BiH a dočekat će je Safet Softić, predsjedatelj Doma naroda, Mladen Bosić, predsjedatelj Zastupničkog doma, Bariša Čolak, zamjenik predsjedatelja Doma naroda, Šefik Džaferović, zamjenik predsjedatelja Zastupničkog doma, Ognjen Tadić, zamjenik predsjedatelja Doma naroda i Borjana Krišto, zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma.

Nakon sastanak s članovima kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH i izjava za novinare, predviđen je u 11 sati sastanak Maje Gojković s predsjedateljem Vijeća ministara BiH Denisom Zvizdićem.

Predsjednica Narodne Skupštine Republike Srbije Maja Gojković će se sastati s Bakirom Izetbegovićem, predsjedateljem Predsjedništva BiH te članovima Predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem i Draganom Čovićem.

Sastanak je najavljen u 12 sati u zgradi Predsjedništva BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?