PODGORICA

Predao se osumnjičeni za pokušaj državnog udara u Crnoj Gori

uhicenje
01.01.2017.
u 07:30

Srpski državljanin Miloš Jovanović koji je osumnjičen za pokušaj terorizma i državnog udara za vrijeme parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 16. listopada, dobrovoljno se predao vlastima u Podgorici i nalazi se u zatvoru, piše portal Analitika.

Za Jovanovićem, Nemanjom Ristićem i Predragom Bogićevićem, i dvojicom državljanina Rusije, crnogorsko Specijalno državno tužiteljstvo raspisalo je tjeralice, povodom predmeta koji se odnosi na kaznena djela – stvaranje kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju.

Kako su istakli iz Specijalnog državnog tužiteljstva, tjeralice se nalaze u Interpolovoj bazi podataka.

O raspisivanju tjeralice za srpskim državljanima, početkom prosinca, informirani su nadležni državni organi Republike Srbije, kojima je Specijalno državno tužiteljstvo dostavilo dodatnu dokumentaciju.

Isto tužiteljstvo raspisalo je tjeralice za dvojicom ruskih i trojicom srpskih državljana zbog stvaranja kriminalne organizacije i terorizma u pokušaju, priopćila je ta institucija. Kako su istakli iz Specijalnog državnog tužiteljstva, tjeralice se nalaze u Interpolovoj bazi podataka, javlja RTCG.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?