Rezultat 4:1

Pred više od tisuću navijača Željezničar svladao Žepče

zeljeznicar
07.02.2016.
u 15:23

Željezničar je u okviru priprema za proljetni dio BHT Premijer lige BiH u prijateljskoj utakmici na pomoćnom terenu Stadiona Grbavica pred više od tisuću navijača svladao Žepče s 4:1.

Željezničar je susret počeo u sastavu Fejzić, Memija, Hodžurda, Osmanković, Mailson, Hasanović, E. Sadiković, Tiago, Halvadžić, Mujagić i Lendrić.

Odmah na otvaranju susreta Plavi su poveli, a strijelac je bio Ajdin Mujagić. Željezničar je nastavio s napadima. Najprije je Sadiković šutirao preko gola u 6. minuti, a potom gostujući golman sjajno brani Halvadžićev udarac u 13. minuti, piše Klix.

Tri minute poslije Tiago zapošljava Lendrića, no golman Žepča je ponovno na mjestu. Ipak, već u sljedećem napadu Lendrić pogađa za 2:0.

Plavi su do kraja poluvremena okrunili terensku inicijativu, a svoj drugi gol postigao je Lendrić. U 55. minuti i Mujagić je imao priliku upisati svoj drugi gol, no golman Žepča je ponovno intervenirao.

Edis Mulalić je potom zamijenio nekoliko igrača, u igru su ušli Ćeman, Palić, Duraković, Žerić, Bekrić, Stevanović, Stanić, Djermanović i Beganović, koji je i postigao gol za 4:0.

Žepče je do kraja meča postiglo počasni pogodak za 4:1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?