SKANDALOZNO

Pravosuđu pobjegao opasni razbojnik Milošević iz Čapljine

dragan
Foto: agencije
01.03.2014.
u 09:58

Jučer nam je bilo nemoguće doći do krivca, onoga zbog čijeg je očiglednog prousta došlo do toga da se opasni razbojnik slobodno odšeće

MUP Zapadnoherecgovačke županije objavio je tjeralicu za 33-godišnjim Draganom Miloševićem iz Čapljine koji je u prosincu pokušao opljačkati Nikolu Hrstića, čuvara zgrade Gimnazije u Ljubuškom, inače dilera devizama. Milošević je tom prilikom teško ranjen pa je nakon bolničkog tretmana bio poslan u pritvor, ali u međuvremenu se našao na slobodi i pobjegao pravosuđu. Jučer nam je bilo nemoguće doći do krivca, onoga zbog čijeg je očiglednog prousta došlo do toga da se opasni razbojnik slobodno odšeće. Slali su nas s jedne na drugu adresu, a oni upućeniji su inzistirali da pitamo Sudsku policiju i Sud, ali ni tamo nismo mogli dobiti nikakvih informacija vezanih za ovaj skandalozni slučaj.

Napali čuvara škole

Kako su svojedobno svi mediji pisali, Milošević i njegov pomagač Marko Bilić zvani Makača napali su čuvara Gimnazije Nikolu Hrstića u prosincu prošle godine, a nakon što su ga počeli tući, napadnuti čuvar u samoobrani je pucao iz oružja te Miloševića ranio u glavu. Tog kobnog dana, Milošević i Bilić su, navodno, Hrstića presreli dok je išao na posao, te su s baterijom i pištoljem u rukama drsko zatražili da im preda sav novac.

Hrabri čovjek

Hrabri Nikola to je odbio učiniti i onda je brutalno napadnut. Nakon što se čuo pucanj, napadači su pobjegli s nešto otetog novca, ali nisu stigli daleko odmaći. Milošević je imao ranu na glavi, pa je uhićen kada je potražio liječničku pomoć. Spominjalo se da mu je ispaljeni hitac prošao kraj oka i izašao na drugu stranu glave. Inače, Milošević je poznat policiji na području cijele zemlje. Nekoliko je godina proveo po zatvorima zbog pljački banaka na području Mostara i Čitluka. U Sarajevu mu se sudilo zbog pljačke Vakufske banke iz travnja 2008., ali je na kraju oslobođen optužbe zbog nedostatka dokaza. Trenutačno mu se sudi u Bihaću zbog pljačke zlatare Merdanović u Sanskom Mostu.

Ključne riječi

Komentara 3

BR
brođo
14:12 01.03.2014.

Mito i korupcija, potkupljivost od policije do pravosudnih organa. nebi uspio pobjeći onaj koga bi uhvatili da krade kruh da preživi jer nema para da plati.

CA
cro army
21:55 02.03.2014.

Milosevic prosirio djelatnost izvan srbije

BO
Bosnjak
20:04 07.03.2014.

Slobin rodjak, nista novo

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije