Tajna veza

Poznata manekenka i bivši član One Directiona: Zayn Malik i Gigi Hadid viđaju se krišom

tajna veza
VL FOTO
27.11.2015.
u 11:01

Prije Zayna, Gigi je bila u vezi s Joejem Jonasom i teen zvijezdom Codeyjem Simpsonom, dok je Zayn bio zaručen s kolegicom Perrie Edwards.

Zvijezda grupe ”One Direction” Zayn Malik i popularna manekenka Gigi Hadid, već se duže vrijeme viđaju, ali romansu kriju od javnosti. Fotografi su ih snimili zajedno u nedjelju uvečer, na odlasku sa zabave, koja je bila priređena poslije dodjele AMA nagrada u Los Angelesu. 

Neimenovani izvor kazao je kratko za US Weekly:  Sve je još u početnoj fazi, žele vidjeti kamo će ih to odvesti.

Isti izvor dodaje kako njih dvoje ne smatraju da su u ljubavnoj vezi, ali se definitivno viđaju već neko vrijeme.

Iako još nema nikakvog dokaza da je to tako, šuška se kako su golupčići izašli nekoliko puta zajedno, te da se jako sviđaju jedno drugome.

S obzirom na to da Gigi dokazano voli muzičare, a Zayn Malik plavuše, ova vijest nimalo nije začuđujuća.

Podsjećanja radi, Gigi je nedavno prekinula vezu s pjevačem Joejem Jonasom, a prije njega bila je u vezi s teen zvijezdom Codeyjem Simpsonom. Zayn je isto bio zaručen s kolegicom Perrie Edwards, jednom od članica popularne grupe Little Mix. On je bio taj koji je prekinuo zaruke, a nagađalo se da je to uradio putem telefona. Zayn je demantirao tračeve.

On uveliko radi na svom prvom solo albumu, koji će snimiti u izdavačkoj kući RCA Records iz koje poručuju kako je Zayn genijalan tekstopisac s nevjerojatnim glasom i veoma su ponosni što im se pridružio. Grupu ”One Direction”, koja ga je proslavila, još nije napustio, ali ostali članovi mnogo žale zbog njegovog najavljenog odlaska.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?