Mlada glumica u novom projektu

Poznata glumica Zana Marjanović ulazi u Predstavnički dom

marjanovicka
15.10.2014.
u 15:55

S obzirom na prijateljstvo s Angelinom Jolie, ali i poznanstvo s američkim predsjednikom Barackom Obamom, Zana bi mogla biti osvježenje i kvalitetno ime na bh. političkoj sceni

SBB će u Predstavničkom domu sigurno predstavljati kandidati iz izborne jedinice 11 Zana Marjanović, Ibrahim Hadžibajrić i Jasna Duraković- Hadžiomerović.

A upravo je među ovim imenima najzvučnije ime Zane Marjanović, jedne od najpopularnijih bh. glumica. - Nastojim surađivati s ljudima koji su vrhunski profesionalci u svom poslu, koji imaju samopouzdanje i koji vjeruju da mogu realizirati svoj projekt, program. Projekt, program, SBB - a je ekonomski jaka, obnovljena proeuropska BiH. U meni su prepoznali osobu istih namjera i pozvali me da im se pridružim - kazala je nedavno Marjanovićka, a povjerenje su joj, kako stvari stoje, dali i glasači u BiH.

S obzirom na prijateljstvo s Angelinom Jolie, ali i poznanstvo s američkim predsjednikom Barackom Obamom, Zana bi mogla biti osvježenje i kvalitetno ime na bh. političkoj sceni.

Komentara 1

CO
cope
17:05 16.10.2014.

A sta misli Jozo Pavkovic o izboru Hrvatice koju su Hrvatima izabrali Bosnjaci,jeli ovo nametanje volje jednog naroda drugom narodu,i izborni inzinjering,ili to samo vazi kada se treba izabrati Covic.Pavkovicu oglasi se mi Hrvati smo opet ugrozeni,brani nas molimo te.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?