raspisan natječaj

Poziva za sudjelovanje na Street Arts festivalu Mostar

Street Arts festival Mostar
30.03.2017.
u 11:31

Street Arts festival Mostar raspisao je natječaj za sudjelovanje na šestom izdanju tog festivala, koji će se održati od 24. svibnja do 6. lipnja.

Pozivani su svi zainteresirani stvaratelji i kolektivi iz BiH i regije iz oblasti vizualnih umjetnosti (mural, izložba, skulptura, instalacija, fotografija, performans), te glazbe, teatra, plesa i urbanih sportova.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, kontakt podatke, kratku biografiju, detaljno razrađenu skica za oslikavanje murala ili, ako se radi o drugom obliku umjetnosti, opis koncepta uz prateću dokumentaciju (fotografije, reprodukcije, video ili audio materijal).

Prijave se trebaju poslati na na e-mail adresu streetartsfestival@gmail.com, s naslovom "prijava na natječaj", a primat će se do 25. travnja.

Oživljavanje grada bojom počet će aktivnostima u travnju, a inicijatori su Srednja građevinska škola Mostar, s kojom Street Arts Festival ima dugogodišnju kvalitetnu suradnju.

Festivalska etapa u svibnju imat će fokus na umjetničkim akcijama lokalnih umjetnika i učenika United World College Mostar, dok će u lipnju organizatori organizatori ugostiti brojne umjetnike iz zemlje, regije i svijeta.

Festival Street Arts festival Mostar realizira se uz Vijeće mladih Grada Mostara, Koledž ujedinjenog svijeta Mostar , OKC Abrašević, Udruženje Fora i Srednju građevinsku školu Mostar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?