Posušje

Pozdrav i potpora nogometnom klubu i navijačima Posušja iz Irske

01.04.2016.
u 11:00

Posuški HŠK Posušje bio je svojedobno i iznimno uspješan premijerligaš, a sada se natječe u Drugoj ligi Federacije BiH, skupina Jug i kreće polako u gornji dio ljestvice. Nogometaši su na svom Mokrom docu uvijek imali gromoglasnu potporu svojih navijača.

Znalo se okupiti i do deset tisuća gledatelja kada su dolazili Dinamo i Hajduk, potom rival iz susjedstva Široki, a navijačka skupina Poskoci uvijek je znala napraviti pravo ozračje na Mokrom docu koji je obnovljen i uistinu postao “zeleni dragulj usred grada”.

No, uz sve lijepo i pohvalno, ovih je dana stigla topla priča iz daleke Irske. Navijač Posušja Hrvoje Ćurdo poslao je pozdrave i fotografiju s potporom dragom Posušju na portal HŠK Posušje. Inače, Hrvoje je vodio navijače u vrućim danima za posuški nogomet. - Sjećamo se kako je u zanosu prije polaska na daleki put u Irsku darovao 100 šalova Klubu navijača Poskoci.

Ponovio je i potporu upravi te svima koji rade na boljitku posuškog nogometa i sporta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije