Sloboda

Povratak Husića nije iznenađenje koliko je to bio njegov odlazak

02.12.2015.
u 07:00

Vješt PR pred kraj prvenstva drugim klubovima može samo poslužiti za primjer kako se uprave mogu izboriti za bolje uvjete svog kluba

Istupanje iz kluba nogometnog čelnika Slobode, Azmira Husića, prilično je jako odjeknulo u bh. medijskom prostoru. Riječ je o čovjeku koji je svojim financijama i predanim radom klub izveo iz kaljuže nižeg stupnja natjecanja, doveo ga u situaciju da se ove sezone bori za naslov prvaka, jednostavno zaveo je red tamo gdje se to činilo nemogućim. Ipak, bilo je za očekivati njegov povratak u klub, logično je i bilo kako će gradske vlasti Tuzle popustiti pod nastalim pritiskom kako ne bi otišla "zlatna koka".

Sigurno je i sam Husić bio svjestan koliko njegov "odlazak" može mobilizirati navijače koji su odmah reagirali i tražili njegov ostanak i dali mu potporu. S ciljem smirivanja masa reagirale su i gradske vlasti. Iz Slobodine uprave istupili su još neki članovi uprave, koji su svoju prisutnost uvjetovali Husićevim povratkom u klub, njegov povratak zazivali su nogometaši i struka prvoplasirane momčadi.

Koliko je god početak ove predstave i bio iznenađujući za nogometnu bh. javnost, nikakvo iznenađenje nije Husićev povratak u klub. Ta vijest nije odjeknula kao njegov odlazak o kojemu se puno više pisalo. Husić je najavio napad na naslov prvaka već nakon jednog Skype razgovora s gradskim vlastima. Ovako vješt "PR" pred kraj prvog dijela prvenstva drugim premijerligaškim klubovima može samo poslužiti za primjer kako se članovi uprave mogu izboriti za bolje pozicije i uvjete svog kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?