PRIJEDOR:

Potukli se, a onda ga automobilom oborio s motocikla, pa pregazio

PRIJEDOR
08.07.2016.
u 17:30

J.S. (69) iz Prijedora sinoć je oko 20 sati prvo automobilom oborio, a potom se vratio i pregazio motociklistu S.T. (25) iz Prijedora.

Slučaj koji je okvalificiran kao nanošenje teških tjelesnih ozlijeda dogodio se sinoć oko 20 sati u naselju Gomjenica kod Prijedora.

Svemu je kako navode u policiji prethodio fizički obračun između J.S. i S. T. Nakon obračuna S.T. je sjeo na svoju jamahu i odvezao se. Ubrzo ga je golfom dvojkom sustigao J.S. udario ga, a potom se vratio i automobilom prešao preko 25 godišnjaka koji je ležao na kolovozu, piše Dnevni avaz.

Motociklista je nedugo nakon incidenta zbrinut u  Sveučilišnoj bolnici u Banjaluci, a J.S. je uhićen i u tijeku je krim obrada nad njim. O slučaju je obaviješten i dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva iz Banjaluke.

Neslužbeno riječ je o Janku Stijepiću kojem je nakon uhićenja alkotestiranjem izmjereno 1,58 promila alkohola u krvi i motociklisti Sandiju Triviću. Motiv fizičkog obračuna, a potom i nanošenja teških tjelesnih ozlijeda navodno su njihovi raniji međusobni sukobi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije